Metsola

metsola.eu_

Voor de distribiteur van Metsola Benelux hebben wij de web site ontworpen. Metsola is een jong bedrijf dat zich specialiseerd in kleurrijke kinderkleding.

Metsola Lifestyle Ltd, is een jong kledingsbedrijfje gelegen in het Finse stadje Oulu, zo’n 600km ten noorden van de hoofdstad Helsinki.

Zij ontwerpen en produceren kwaliteitskleding en accessoires voor zowel kinderen als volwassenen. De kinderkleding is ontworpen voor kinderen van 0 tot 12 jaar met de klemtoon op speelsheid, kleuren en comfort. Deze lijn wordt ook doorgetrokken naar de kleding voor de mama’s en de papa’s.

De producten zijn vervaardigd uit zorgvuldig gekozen materialen. Ze bieden nieuwe alternatieven zoals ecologisch, duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. De materialen voldoen aan de Okötex-100 norm. Dit betekent dat er geen onveilige chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen gebruikt zijn. Ze brengen oude, duurzame materialen terug die al geruime tijd niet meer beschikbaar waren op de markt.

Duurzaamheid en hoge kwaliteit zijn het vertrekpunt voor hun ontwerpen.

Deze web site is gemaakt voor de distributeur van Metsola Lifestyle Ltd voor het district Frankrijk en de Benelux. Omdat dit een internationale organisatie is, is er gekozen voor een drie talige web site, namelijk Nederlands, Engels en Frans.

www.metsola.eu

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*
*

De volgende HTML tags en attributen kunnen worden gebruikt: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>