SSL en dedicated IP

sleutel

Speciaal voor onze klanten bieden we nu ook dedicated IP-adressen aan die voor een SSL certificaat kunnen worden gebruikt.

Met trots melden we dat we onze web hosting service uit hebben gebreid met het aanbieden van een private SSL certificaat van GeoTrust. Omdat u hiervoor een uniek IP nodig heeft bieden we nu ook een Dedicated IP aan.

Een SSL of Secured Socket Layer is de internet leidende encryptie methode voor een beveiligde connectie. Omdat web browsers niet zomaar een SSL accepteren dient deze te worden ingekocht bij een betrouwbare leverancier zoals GeoTrust. Omdat wij shared hosting aanbieden, meerdere web sites zijn op de zelfde server gehost, alle websites die wij hosting hebben dezelfde IP en daarmee wordt een private SSL certificaat niet geaccepteerd daarom is het ook van belang om een Dedicted IP of eigen IPte hebben. Kortom voor een SSL heeft u een certificaat en een eigen IP nodig.

Met deze twee product opties kunnen onze klanten volledige e-commerce oplossingen draaien op onze web hosting.

We bieden deze opties aan voor € 80,- voor de SSL certificaat en € 30,- voor de Dedicated IP.

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*
*

De volgende HTML tags en attributen kunnen worden gebruikt: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>