Trendytafels.nl

trendytafels

We hebben de web site van Trendy Tafels ontworpen. Trendy Tafels is een bedrijf die opmaat meubels maakt van zeer hoge kwaliteit.

Trendytafels.nl is een onderdeel van Jovitec en is gespecialiseerd in het produceren van hand-gemaakte tafels van steigerhout en aluminium. De tafels zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook zeer betaalbaar. Op deze manier is deze tafel voor iedereen aantrekkelijk! Dit bedrijf maakt voor zowel particulieren als (horeca)bedrijven.

Trendytafels is naar ons toe gekomen met de vraag om een web site te ontwikkelen die ze zelf gemakkelijk kunnen beheren en onderhouden. Daarom hebben we gekozen voor een content management systeem of content beheer systeem van Concrete5. Om de creativiteit van dit bedrijf weer te geven hebben we gekozen voor een donkere stijl. Echter door gebruik te maken een mindere donkere kleur (zoals zwart) en door grootte witte achtergrond vlakken toe te voegen heeft de bezoeker niet het gevoel als of men of een donkere web site is. Met betrekking tot de inhoud van de web site is met name veel aandacht uit gegaan naar de foto galerij. De opdracht was om een foto slide show te ontwikkelen die gemakkelijk aan te passen is en een strakke weergave heeft op de bezoekers. Kortom een web site waarbij Trendytafels informatie kan geven en potentiële klanten kan aantrekken.

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*
*

De volgende HTML tags en attributen kunnen worden gebruikt: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>