Vinotheca

Vinotheca

We hebben de ecommerce web site voor Vinotheca ontworpen en ontwikkeld. Vinotheca is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in wijnen uit met name Spanje en Portugal.

VINOTHECA werd in oktober 2004 opgericht. Bij de start bestond de selectie voornamelijk uit Portugese wijnen, ondertussen aangevuld met voornamelijk Spaanse wijnen. In juni 2005 werd een nieuwe opslagruimte in gebruik genomen, om de wijnen zo optimaal mogelijk te kunnen stockeren en van daaruit eenvoudige leveringen mogelijk te maken.

In Januari 2008 werd VINOTHECA ondergebracht in Aviso Bonum, een bvba die naast wijnen & wijnactiviteiten ook consultancy diensten aanbiedt. Tenslotte kwam er in 2009 een wijnwinkel bij, zodat klanten ook in de winkel de wijnen kunnen ontdekken.

Vinotheca is naar Idesthost gekomen voor alle e-commerce oplossingen. Voor deze klant hebben we een e-shop gebouwd op een geweldig systeem: opencart. We hebben de functionaliteit van dit systeem uitgebreid met een door ons ontwikkelde extensies zoals een virtuele wijnkelder voor elke klant, een news/blog module, een prijslijst met pdf weergave en nog veel meer. Verder hebben we de web site volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (metatags, sitemap en zoekmachine aanmelding). Kortom deze e-shop zal de online omzetten vergrootten.

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*
*

De volgende HTML tags en attributen kunnen worden gebruikt: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>