Wat heeft u in gedachte?

Hoe meer informatie u geeft over de design des te beter wordt het eind resultaat. Met andere woorden, hoe meer u mij helpt des te beter kan ik u helpen met een web design. Om u hierbij te helpen is hier een lijst met eigenschappen waar u aan kunt denken:

 1. Welke kleuren wilt u gebruiken, licht, donker, rood, blauw?
 2. Wat voor achtergrond wilt u gebruiken, gekleurt, patroon of een afbeelding?
 3. Voor welke doelgroep is de web site bedoelt?
 4. Wat wordt de structuur van uw web site?
 5. Wat is de content of uw web site? Welke informatie wilt u in de web site en waar? Met ander woorden, wat is de tekst van de verschillende web pagina's?

Daarnaast kunt u afbeeldingen of schetsen naar mij toe sturen die uw gedachte over uw web site weergeven. Ook als de kwaliteit van de afbeeldingen of schetsen te wensen over laat stel ik het zeer op prijs om die toch te ontvangen omdat ik aan de hand daarvan beter kan zien wat u in gedachte heeft. Met andere woorden, afbeeldingen zeggen meer dan duizend woorden. Als laatste, kunt u een lijst van links opmaken die uw gedachte over uw web site weergeven. Geef hierbij ook aan wat u apprecieert aan een bepaalde web site. Bijvoorbeeld de kleur schema, menu balk of de achtergrond.

Welke functies wilt hebben?

Een web site is een prachtig digitaal medium die niet alleen, zoals televisie of krant, een richting opgaat maar tweezijdig is. Dat wil zeggen, de bezoekers van dit medium kunnen reageren in plaats van alleen de informatie tot zich nemen. Naast het visuele gedeelte is het zeer belangrijk om na te denken over wat uw web site moet kunnen doen. Met andere woorden, wat is de bedoeling van uw web site. Om u op weg te helpen is hier een lijst met vragen die u kunt stellen:

 1. Hoe vaak veranderd de informatie op uw website, jaarlijks, maandelijks, dagelijks of elk uur?
 2. Wie kan de informatie zien, is de informatie voor iedereen of alleen voor klanten?
 3. Wie kan er informatie toevoegen of veranderen, uzelf of bezoekers die zich hebben aangemeld?
 4. Hoe wordt de informatie verspreid, via e-mail, chat, of een forum?

Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

 1. Formulieren, contact formulier, inschrijf formulier.
 2. Gastenboek, chat berichten, forums.
 3. Producten verkopen, donatie.
 4. Productlijsten, foto gallerie.
 5. Sociale netwerken toevoegen, Twitter, Facebook.

Als laatste, kunt u een lijst met links naar mij toe sturen met web applicaties die u graag op uw web site wil hebben. Ook als deze applicatie te wensen overlaat helpt het mij, en daarbij uzelf, om een beter idee te krijgen van welke functionaliteit u graag op uw web site wilt hebben.

Welk web design pakket?

Bij Idesthost heb ik verschillende standaard web design pakketten. Deze pakketten zijn allereerst geselecteerd op de functionaliteit die zij kunnen geven. Deze verschillende pakketten kunnen bij elkaar worden gevoegd en geïntegreerd. De verschillende pakketten kunnen daarnaast worden aangevuld met verschillende onderdelen. Deze extra onderdelen vullen de standaard web design aan door de functionaliteit te vergroten of door het standaard pakket te vergroten. Met ander woorden, de extra onderdelen vergroten uw web site, of voegen nieuwe functies toe.

Onze pakketten zijn (inclusief btw):

Omdat de menselijke geest onbegrensd creatief is kan het voorkomen dat uw idee voor uw web site zich niet laat leiden tot deze pakketten. Ook dan ontvang ik van u graag een e-mail opdat ik een zeer interessante offerte voor u kunnen opmaken.

Welk web design past bij u?

Bij elke aanvraag zullen we kijken welk pakket het beste bij u past. Om u op weg te helpen zijn hier enkele voorbeelden over onze pakketten:

Voordelen

Betaling & aflevering

De gehele betaling vind vooraf plaats door middel van een bank overschrijving. Offerten kunnen vrijblijvend worden aangevraagd. Aflevering vind plaats na betaling van het gehele bedrag. De levering vindt plaats door middel van een bijlage in een e-mail., tenzij anders is afgesproken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een concept fase op te stellen. Deze mogelijkheid is alleen mogelijk nadat wij een volledig ondertekent contract van u hebben ontvangen eventueel aangevuld met een intake gesprek op locatie. Na het ontvangen van het eerste gedeelte begin ik met het ontwerpen van uw web site en plaats ik een test web site op een server. Door middel van e-mail en/of telefonisch contact pas ik de test web-site aan. Omdat dit een aanvullende dienst is kunnen de prijzen van deze offerten afwijken van de hier gestelde prijzen.

Voor een offerte, e-mail mij of gebruik het contactformulier.