Ons CMS design standaard pakket

Ons CMS design standaard pakket bestaat uit een volledig CMS inclusief de meest voorkomende modules zoals een blog, formulieren en nog veel meer. Kortom dit pakket is voor de meeste meer dan genoeg om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden op het internet. We leveren dit product gevuld met vijf pagina's aan content zodat u direct online kan gaan.

Hieronder vindt u de prijzen. De extra onderdelen zijn voorbeelden en kunnen niet apart worden besteld (prijzen zijn incl. btw).

CMS design met vijf web pagina's:

€ 499,99

Hieronder vindt u de kortingen die u kunt ontvangen. De kortingen kunnen niet cumulatief worden gebruikt.

* Voor klanten die ook een web hosting pakket hebben leveren we deze dienst gratis.

Daarnaast bieden wij klanten die bij ons een hosting pakket hebben een speciale aanbieding aan:

Naast deze onderdelen kunnen we ook op aanvraag speciale modules ontwikkelen.

Voordelen

Bekijk ook eens onze andere producten

E-shop-design

Heeft u al een winkel en zoekt u een bedrijf die een verkoop portaal op het internet voor u kan maken of wilt een virtuele winkel starten Idesthost is uw partner voor e-commerce oplossing. Dit krachtige online verkoop portaal bieden wij aan voor maar 

€ 599,99

Meer informatie

Forum design

Dit pakket geeft uw web site een dynamische forum waarbij gebruikers nieuwe berichten kunnen achter laten of nieuwe onderwerpen kunnen maken aangevuld met bijlagen zoals afbeeldingen, tekst bestanden maar ook multi media bestanden. Hierin kunt u gebruikers verschillende permissies, rangen en groepen geven. Daarnaast zijn de mogelijkheden om functies toe te voegen bijna onbeperkt. Dit bieden wij u aan voor slechts 

€ 599,99

Meer informatie

Betaling & aflevering

De gehele betaling vind vooraf plaats door van een bank overschrijving. Offerten kunnen vrijblijvend worden aangevraagd. Aflevering vind plaats na betaling van het gehele bedrag. De levering vindt plaats door middel van een bijlage in een e-mail., tenzij anders is afgesproken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een concept fase op te stellen. Deze mogelijkheid is alleen mogelijk nadat wij een volledig ondertekent contract van u hebben ontvangen eventueel aangevuld met een intake gesprek op locatie. Na het ontvangen van het eerste gedeelte beginnen wij met het ontwerpen van uw web site en plaatsen wij een test web site op een server. Door middel van e-mail of telefonisch contact passen wij deze test web-site aan. Omdat dit een aanvullende dienst is kunnen de prijzen van deze offerten afwijken van de hier gestelde prijzen.

Vraag een offerte aan bij Idesthost:

Offerte aanvragen

Tel: (+31) 6 - 17 03 59 00

E-mail: info@idesthost.com