Ons E-shop design standaard pakket

E-shop design standaard pakket bestaat uit een virtueel winkel met mooie content beheer applicaties. Daarnaast kunt u deze aanvullen met verschillende onderdelen zoals een menu balk of een iDeal betaal mogelijkheid. De onderdelen die hier vermeldt staan zijn slechts voorbeelden van het aantal onderdelen die u kunt toevoegen. Graag hoor ik uw idee over een onderdeel! Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk omdat ik gebruik maken van cms applicaties waardoor u web pagina's, producten en nog veel meer gemakkelijk kan aanpassen door middel van een tekstverwerker.

Hieronder vindt u de prijzen. De extra onderdelen zijn voorbeelden en kunnen niet apart worden besteld (prijzen zijn incl. btw).

E-shop design:

€ 599,99

Hieronder vindt u de kortingen die u kunt ontvangen. De kortingen kunnen niet cumulatief worden gebruikt.

* Voor klanten die ook een web hosting pakket hebben leveren we deze dienst gratis.

Daarnaast bied ik klanten die bij ons een hosting pakket hebben een speciale aanbieding aan:

Naast deze onderdelen kan ik ook op aanvraag speciale modules ontwikkelen.

Voordelen

Bekijk ook eens onze andere producten

CMS design standaard

Dit pakket geeft uw web site een ongekende dynamiek. Hier kunt u zelf door middel van het inloggen de gehele web site aanpassen in slechts enkele minuten! Het aanpassen vindt in een tekst verwerker plaats en u ziet precies wat en waar u iets veranderd. Daarnaast zijn de mogelijkheden om functies toe te voegen bijna onbegrensd. En dit voor maar

€ 499,99

Meer informatie

Forum design standaard

Dit pakket geeft uw web site een dynamische forum waarbij gebruikers nieuwe berichten kunnen achter laten of nieuwe onderwerpen kunnen maken aangevuld met bijlagen zoals afbeeldingen, tekst bestanden maar ook multi media bestanden. Hierin kunt u gebruikers verschillende permissies, rangen en groepen geven. Daarnaast zijn de mogelijkheden om functies toe te voegen bijna onbeperkt. Dit bied ik aan voor slechts

€ 599,99

Meer informatie

Betaling & aflevering

De gehele betaling vind vooraf plaats door middel Paypal, iDeal of een bank overschrijving. Offerten kunnen vrijblijvend worden aangevraagd. Aflevering vind plaats na betaling van het gehele bedrag. De levering vindt plaats door middel van een bijlage in een e-mail, tenzij anders is afgesproken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een concept fase op te stellen. Deze mogelijkheid is alleen mogelijk nadat ik een volledig ondertekent contract heb ontvangen, aangevuld met een intake gesprek op locatie. Na het ontvangen van het eerste gedeelte begin ik met het ontwerpen van uw web site en ik plaats een test web site op een server. Door middel van e-mail of telefonisch contact, pas ik de test web-site aan. Omdat dit een aanvullende dienst is kunnen de prijzen van deze offerten afwijken van de hier gestelde prijzen.

Vraag een offerte aan bij Idesthost:

Offerte aanvragen

Tel: (+31) 6 - 17 03 59 00

E-mail: info@idesthost.com