Ons Forum design standaard pakket

Forum design standaard pakket bestaat uit een phpbb forum. Daarnaast kunt u deze aanvullen met verschillende onderdelen zoals een extra web pagina, een menu balk of een aangepaste image set. De onderdelen die hier vermeldt staan zijn slechts voorbeelden van het aantal onderdelen die u kunt toevoegen. Bijvoorbeeld ik maak graag voor u een Facebook connect applicatie.

Hieronder vindt u de prijzen. De extra onderdelen zijn voorbeelden en kunnen niet apart worden besteld (prijzen zijn incl. btw).

Forum design standaard: € 599,99

Hieronder vindt u de kortingen die u kunt ontvangen. De kortingen kunnen niet cumulatief worden gebruikt.

* Voor klanten die ook een web hosting pakket hebben leveren we deze dienst gratis.

**De image-set bestaat uit forum iconen, (nieuw bericht, nieuw onderwerp) topic iconen (nieuw bericht, aanpassen, verwijderen), knoppen (nieuw pm, forward pm), enz.

Daarnaast bied ik klanten die bij mij een hosting pakket hebben een speciale aanbieding aan:

Naast deze onderdelen kan ik ook op aanvraag speciale modules ontwikkelen.

Voordelen

Bekijk ook eens onze andere producten

CMS design standaard

Dit pakket geeft uw web site een ongekende dynamiek. Hier kunt u zelf door middel van het inloggen de gehele web site aanpassen in slechts enkele minuten! Het aanpassen vindt in een tekst verwerker plaats en u ziet precies wat en waar u iets veranderd. Daarnaast zijn de mogelijkheden om functies toe te voegen bijna onbegrensd. En dit voor maar € 499,99

Meer informatie

E-shop-design standaard

Heeft u al een winkel en zoekt u een bedrijf die een verkoop portaal op het internet voor u kan maken of wilt een virtuele winkel starten Idesthost is uw partner voor e-commerce oplossing. Dit krachtige online verkoop portaal bieden wij aan voor maar € 599,99

Meer informatie

Betaling & aflevering

De gehele betaling vind vooraf plaats door middel van een bank overschrijving. Offerten kunnen vrijblijvend worden aangevraagd. Aflevering vind plaats na betaling van het gehele bedrag. De levering vindt plaats door middel van een bijlage in een e-mail, tenzij anders is afgesproken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een concept fase op te stellen. Deze mogelijkheid is alleen mogelijk nadat ik een volledig ondertekent contract van u heb ontvangen en eventueel aangevuld met een intake gesprek op locatie. Na het ontvangen van het eerste gedeelte begin ik met het ontwerpen van uw web site en plaats ik een test web site op een server. Door middel van e-mail of telefonisch contact pas ik de test web-site aan. Omdat dit een aanvullende dienst is kan de prijs van de offerte afwijken van de hier gestelde prijzen.

Vraag een offerte aan bij Idesthost:

Offerte aanvragen

Tel: (+31) 6 - 17 03 59 00

E-mail: info@idesthost.com